Comisarul sef de politie Traian Berbeceanu, fost sef al Biroului de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, retinut azi-noapte intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, a trimis o scrisoare deschisa in care aduce acuzatii grave la adresa mai multor ofiteri si procurori, printre care si fosta sefa DIICOT Sibiu, Danusia Boicean.

Numele Danusia Boicean apare in trei circumstante, in documentul pe care Berbeceanu i l-a lasat unei persoane de incredere, inainte sa fie retinut.

Ar fi scapat de invinuire un patron de hotel

Traian Berbeceanu sustine ca Danusia Boicean a inchis ochii la anumite date dintr-un dosar de proxenetism, in care ii erau aduse acuzatii unui patron de hotel din Alba Iulia. Pentru ca Boicean, pe atunci procuror sef la Alba Iulia, a trecut cu vederea aspecte din ancheta, suspectul a scapat fara invinuire, in acest caz.

“In cursul anului 2008, in timp ce era patronul complexului hotelier TARA din Alba Iulia, (n.r. – Lazar Ion) a inchiriat sotilor Strugari George si Georgeta clubul de noapte din incinta complexului (dosar 6D/P/2008). Cei doi soti, impreuna cu un angajat, au pus bazele unor activitati laborioase de proxenetism, prostitutie si trafic cu

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

contraatac: berbeceanu o acuza pe fosta sefa diicot sibiu de favorizarea infractorului  contraatac: berbeceanu o acuza pe fosta sefa diicot sibiu de favorizarea infractorului  contraatac: berbeceanu o acuza pe fosta sefa diicot sibiu de favorizarea infractorului

Ultima oră

Comentariul meu