80.000 de persoane au fost spectatori la ediţia aniversară astra film festival din acest an

Au fost prezentate 200 de filme în patru săli de proiecţii, 50 de filme în premieră naţională sau absolută, au participat 150 de voluntari din Sibiu şi din ţară şi 10.000 de elevi au urmărit proiecţiile Astra Film Junior, arată datele finale prezentate de organizatorii Astra Film Festival 2013, ediţie aniversară de 20 de ani.

Festivalul a avut loc în perioada 14-20 octombrie, la Sibiu, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Ediţia a reunit proiecţii, concerte, expoziţii, conferinţe şi masterclass-uri.

Au participat directori de festivaluri, profesionişti din cinema, studenţi şi voluntari din toată ţara, dar şi din Ungaria, Austria, Germania, Franţa, Belgia, Polonia, Ucraina, Elveţia, Croaţia, Estonia, Israel, Portugalia, Rusia, Anglia, Canada, S.U.A., Africa de Sud.

La Sibiu a avut loc o întâlnire a directorilor de festivaluri de profil din Europa, America şi Africa de Sud, Industry Meeting, şi o serie de sesiuni de masterclass-uri susţinute de Petr Lom, Alexandru Solomon şi Thomas Ciulei.

În fiecare seară, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu au avut loc concerte live, începând cu Ada Milea şi continuând cu trupa Bucium, Peste Pădure, FloriMan (Mircea Florian), Raul Kusak şi Adrian Naidin.

Marele Premiu Astra Film a revenit în 2013 filmului

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

80.000 de persoane au fost spectatori la ediţia aniversară astra film festival din acest an  80.000 de persoane au fost spectatori la ediţia aniversară astra film festival din acest an  80.000 de persoane au fost spectatori la ediţia aniversară astra film festival din acest an

Ultima oră

Comentariul meu