video crimă la brateiu. mama a șase copii omorâtă în bătaie de soțul ei

Sase copii au ramas pe drumuri si unul nici nu a mai apucat sa vina pe lume dupa ce un barbat din comuna Brateiu si-a ucis in bataie sotia insarcinata in luna a sasea. Sibianul a anuntat ambulanta si a spus ca femeia cazuse. Medicii legisti si-au dat seama ca tanara a fost omorata cu pumnii si picioarele si au anuntat procurorii criminalisti. Acestia l-au retinut si il cerceteaza pentru omor.

Nimeni nu stie de la ce a pornit cearta intre cei doi. Cert este ca barbatul a inceput sa o loveasca pe
sotia sa fara sa tine cont ca urma sa aduca pe lume cel de-al saptelea lor copil. Cand a vazut ca nu mai misca, sibianul a chemat salvarea insa femeia era deja in stop cardio-respirator si medicii nu au mai putut-o salva. Cum loviturile nu au fost la fata, nici nu si-au dat seama ca femeia fusese batuta si nu cazuse, asa cum a sustinut sotul ei.

”Un echipaj SMURD s-a prezentat cu o pacienta de 31 de ani care in momentul prezentarii la Serviciul Urgenta se afla in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare fara succes si a fost declarata decedata. Nu s-au putut constata urme de violenta”, a spus BOGDAN BURGHELEA, manager Spitalul Municipal Medias.

”Familia si prietenii celor doi sunt socati de cele intamplate. Spun ca cei doi se intelegeau bine si desi mai aveau discutii, niciodata nu s-ar fi gandit ca se poate ajunge la o astfel de tragedie. Pana si ei inclina sa creada versiunea barbatului”, a explicat Ioan Boțoc, procuror de caz.

YouTube video

Soarta celor sase copii, trei fete si trei baieti cu varstele intre unu si 15 ani este in mana celor de la Directia pentru Protectia Copilului. Ei vor decide daca micutii vor fi crescuti de rude sau daca vor fi dati intr-un centru de plasament. Tatal lor, acuzat de omor deosebit de grav isi poate petrece urmatorii 25 de ani dupa gratii. Sursa: pro tv

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu