Seful BCCO Alba-Iulia, comisar-sef Traian Berbeceanu, acuzat ca a sprijinit o grupare infractionala specializata in evaziune fiscala cu produse petroliere, se afla la conducerea Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia din 2005, iar in 2007 el a fost declarat „Politistul anului”.

Comisarul-sef Traian Berbeceanu are 45 de ani, iar din 2005 este sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, structura cu atributii in judetele Alba, Hunedoara si Sibiu.

Berbeceanu a avut in ultimii ani mai multe plangeri penale privind modul in care a anchetat diferite dosare, actiuni inaintate de persoane cercetate in cauzele respective, informeaza Mediafax.

Traian Berbeceanu declara, in 2012, ca la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia erau depuse trei plangeri pe numele sau, formulate de catre o parte dintre inculpatii in dosarul utilajelor agricole furate din tari ale UE, dosar pe care BCCO Alba Iulia il instrumenta la acea data. Doua dintre plangeri au fost formulate de subcomisarul BCCO Liviu Schiau si fostul sef al SRI Alba Ioan Tarnu, ambii cercetati in dosarul utilajelor agricole furate din tari ale UE.

In anul 2007, Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia si Traian Berbeceanu au primit, la o gala organizata de Politia Romana, titlul de „Politistul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

traian berbeceanu, seful bcco alba-iulia si fost `politist al anului` in 2007, este urmarit penal  traian berbeceanu, seful bcco alba-iulia si fost `politist al anului` in 2007, este urmarit penal  traian berbeceanu, seful bcco alba-iulia si fost `politist al anului` in 2007, este urmarit penal

Ultima oră

Comentariul meu