sibiul s-a trezit din hipnoză după două zile de magie. sute de sibieni, la spectacolele “sibiu magic weekend”

Timp de două zile, în Sibiu s-au petrecut minuni. Prezentări pe care nimeni nu le înțelege, trucuri, fapte desprinse aduse de la limita imposibilului. Unii dintre cei mai buni magicieni, iluzioniști și neo-magicieni din țară s-au întâlnit la Sibiu pentru un weekend magic, în care sibienii au redevenit, chiar și pentru câteva minute, copii.

Trecătorii, turiștii sau gură-cască au trăit experiența vieții lor, vineri și sâmbătă când la fiecare colț al centrului orașului, se petrecea ceva minunat. Trecători hipnotizați, tineri și tinere uluite de cât de ușor pot fi sparte barierele minții lor. Magie, ce mai!

„De-a lungul celor două zile cât a durat Sibiu Magic Weekend, am fost peste tot întâmpinați cu ospitalitatea caracteristică și cu multă, multă curiozitate și uimire. Deși s-a observat o lipsă a înțelegerii fenomenului de magie și hipnoză de scenă, aceasta a fost o provocare pentru noi, provocare ce ne-a dat ocazia să oferim noi orizonturi în legătură cu ceea ce putem face și experimenta folosindu-ne abilitățile și simțurile cu care suntem în mod natural inzestrați. Personal sper ca acest festival să fie doar începutul transformării Sibiului într-o capitală a artelor minții, care să marcheze o evoluție, o ieșire din credințele supranaturale care ne

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul s-a trezit din hipnoză după două zile de magie. sute de sibieni, la spectacolele “sibiu magic weekend”  sibiul s-a trezit din hipnoză după două zile de magie. sute de sibieni, la spectacolele “sibiu magic weekend”  sibiul s-a trezit din hipnoză după două zile de magie. sute de sibieni, la spectacolele “sibiu magic weekend”

Ultima oră

Comentariul meu