Un barbat in varsta de 35 de ani si-a lovit sotia pana a lasat-o fara cunostinta, desi femeia era insarcinata in luna a cincea. Cei doi soti, care locuiau in comuna Brateiu, mai aveau impreuna alti sase copii, cea mai mare fiind o fata de 14 ani, iar cel mai mic, un baietel de doar 10 luni.

Femeia, in varsta de 31 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal din Medias in urma cu doua zile, insa nu a mai putut fi salvata. Pentru ca pacienta nu avea semne exterioare de violenta, medicii nu au solicitat o ancheta din partea Politiei. “Pe noi ne-a sesizat medical legist, care a observant, la autopsie, ca exista leziuni interne, ca ruptura de splina`, a declarat procurorul sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Adriana Sandru.

Potrivit anchetatorilor, principalul suspect, care a si fost retinut, este chiar sotul femeii. Acesta era cunoscut in comunitate ca un om care consuma des alcool. Procurorii cred ca si crima s-a produs pe fondul consumului de alcool, desi aceasta s-ar fi petrecut in jurul orei sapte dimineata.

“In seara asta merg la priveghi, pentru ca au adus-o acasa. A venit si bunica celor mici, care locuieste in Spania. Nu era

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

si-a omorat sotia, insarcinata in 5 luni  si-a omorat sotia, insarcinata in 5 luni  si-a omorat sotia, insarcinata in 5 luni

Ultima oră

Comentariul meu