orchestra simfonică de tineret a landului saar, din germania, va susţine un concert la sibiu, la sala thalia

Orchestra Simfonică de Tineret a Landului Saar va prezenta publicului din Sibiu luni, 28 octombrie, un concert ce va cuprinde compoziţii semnate de P.I. Ceaikovski, B. Bartók, C. Saint-Saëns şi J. Brahms.

Alături de orchestră vor urca pe scenă violonista Julia Pfister şi dirijorul Alexander Mayer, director muzical al Ansamblului Simfonic din Neuchâtel şi al Orchestrei Sinfonietta din Lausanne.

Concertul de la Sibiu face parte dintr-un şir de concerte pe care orchestra le va susţine în România şi va avea loc la Sala Thalia, de la ora 19.

Biletele se vând la Casa de bilete a Sălii Thalia, de luni până joi, între orele 12-16 şi în seara concertului, la intrare.

Orchestra Simfonică de Tineret a Landului Saar este rezultatul unui proiect cultural demarat de Consiliul Landului Saar şi ocupă un loc important în mediile muzicale din Germania, începând cu anul 1982. Cei 120 de membrii ai orchestrei sunt studenţi în muzică, muzicieni în orchestre profesitoniste şi asistenţi sau profesori în şcoli superioare de muzică. Orchestra acompaniază cu regularitate solişti celebri iar repertoriul este variat şi aparţine tuturor perioadelor muzicale.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

orchestra simfonică de tineret a landului saar, din germania, va susţine un concert la sibiu, la sala thalia  orchestra simfonică de tineret a landului saar, din germania, va susţine un concert la sibiu, la sala thalia  orchestra simfonică de tineret a landului saar, din germania, va susţine un concert la sibiu, la sala thalia

Ultima oră

Comentariul meu