final de sezon pentru i’velo la sibiu

“I’Velo”, un proiect al Asociatiei Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, anunta finalizarea sezonului 2013 in trei centre din tara: Brasov, Iasi si Sibiu. Multumirile merg catre toti cei care au ales bicicletele I’Velo ca mijloc de transport sau de recreere pe parcursul intregului an 2013 si au participat la activitatile organizate in cadrul proiectului, dar si catre autoritatile, partenerii si sponsorii care au sprijinit proiectul.

 

““Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”,  a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

 

“Dupa trei ani de I’Velo, ne bucuram sa constatam ca tot mai multe persoane au inceput sa foloseasca bicicleta ca mod alternativ de transport si sa constientizeze ca este o modalitate foarte simpla de a avea grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator. Le multumim celor peste 22.000 de utilizatori si va asteptam in numar cat mai mare si anul viitor sa dovedim ca suntem parte a oraselor in care traim”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

 

In cursul anului 2013, centrele din Iasi (Parcul Copou), Brasov (Piata Sfatului) si Sibiu (Cazarma 90) s-au inregistrat peste 22.000 de inchirieri. Astfel, peste 6.000 de brasoveni s-au plimbat cu bicicletele galbene, aproape 7.000 de ieseni au ales bicicletele I’Velo pentru a se relaxa sau pentru a se deplasa dintr-un punct in altul al orasului si peste 8.000  sibieni au inchiriat bicicletele I’Velo.

 

La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo au putut fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au avut posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie.Tarifele de inchiriere au fost: 3 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu