Pana la introducerea trenului de mare viteza, un parlamentar sibian o problema cu cel de mica viteza. Si mai precis cu zgomotul lui. Deputatul PSD Gheorghe Roman i-a cerut ministrului Transportului, Ramona Manescu, ca la reabilitarea caii ferate ce tranziteaza orasul, finantata din bani europeni, sa se aiba in vedere montarea unor panouri fonoabsorbante din aluminiu si nu din beton. `Va propun (in cazul in care alegeti alta varianta) sa interveniti, in limita posibilitatilor legale, ca panourile fonoabsorbante care urmeaza a fi montate sa fie realizate din aluminiu, deoarece pe langa aspectul estetic, acestea ofera un grad de absorbtie si durabilitate mult mai mare`, scrie deputatul Roman intr-o interpelare adresata ministrului Transporturilor.

Ramona Manescu l-a informat pe deputatul sibian ca in statia de cale ferata Medias s-au prevazut panouri fonoabsorbante din beton. `Orice modificare a ofertei tehnico-economice, respectiv a inlocuirii panourilor fonoabsorbante din beton, cu cele din aluminiu, poate avea implicatii atat asupra procedurii de licitatie, cat si asupra incadrarii tipului de cheltuieli aferente, fapt ce va conduce la declarea acestor cheltuieli ca fiind neeligibile pentru rambursare de catre Comisia Europeana`, i-a transmis lui Ghoerghe Roman, ministrul Ramona Manescu.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

beton, impotriva glasului rotilor de tren  beton, impotriva glasului rotilor de tren  beton, impotriva glasului rotilor de tren

Ultima oră

Comentariul meu