Un tribunal din Italia a fixat, marti, la 1,4 milioane de euro pe luna pensia alimentara pe care ex-premierul italian Silvio Berlusconi ar trebui sa o plateasca fostei sale sotii Veronica Lario, o suma diminuata cu mai mult de jumatate fata de cea stabilita anterior de o alta instanta de judecata, transmite EFE.

Decizia tribunalului din Monza (nordul Italiei) modifica sentinta pronuntata de o instanta din Milano, care stabilise o pensie de trei milioane de euro pe luna pentru Lario. Aceasta diferenta judiciara se explica prin faptul ca Veronica Lario a prezentat la Milano o cerere de “separare consensuala`, in timp ce Berlusconi a inaintat la Monza o cerere de “divort`, in conditiile in care legea italiana permite sa existe doua dosare deschise in cazul unui aceluiasi matrimoniu.

Astfel, prima sentinta pronuntata la Milano a fost pentru moment anulata de decizia instantei din Monza, care poate fi totusi atacata cu recurs la Curtea de Apel din Milano.

Berlusconi s-a casatorit in 1990 cu Veronica Lario, cu care a avut trei copii. Aceasta a doua casnicie a sa s-a incheiat in 2009 la initiativa lui Lario, dupa un an de dispute rasunatoare si polemici publice.

“Il Cavaliere` are in prezent o relatie cu Francesca Pascale,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Silvio Berlusconi plateste 1,4 milioane de euro pe luna pensie alimentara  Silvio Berlusconi plateste 1,4 milioane de euro pe luna pensie alimentara  Silvio Berlusconi plateste 1,4 milioane de euro pe luna pensie alimentara

Ultima oră

Comentariul meu