rectificare bugetară: 160.000 lei pentru investiţii în mai multe unităţi de învăţământ din oraş

Reprezentanţii Serviciului public de administrare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat solicită suplimentarea bugetelor pentru mai multe şcoli şi o grădiniţă din municipiul Sibiu, potrivit unui proiect de hotărâre ce se va afla joi, 24 octombrie, pe masa consilierilor locali în cadrul şedinţei lunare.

Astfel, potrivit proiectului, suma de 160.000 lei va fi folosită pentru lucrări de investiţii. Banii vor ajunge la Liceul Tehnologic “Avram Iancu”, Colegiul Naţional Pedagogic “Andrei Şaguna”, Liceul “Constantin Noica”, Şcoala Gimnazială “Regina Maria” şi pentru Grădiniţa nr. 16.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi proiect se cere aprobarea drepturilor băneşti în valoare de 277 lei pentru decontarea cheltuielilor de transport a cadrelor didactice care fac naveta de la domiciliu la locul de muncă la Şcoala gimnzială nr. 18 pentru luna septembrie 2013.

Lista rectificărilor cuprinde şi lucrări de investiţii la străzi sau diferite instituţii aflate în subordinea Primăriei municipiului Sibiu.

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară poate fi consultat aici.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

rectificare bugetară: 160.000 lei pentru investiţii în mai multe unităţi de învăţământ din oraş  rectificare bugetară: 160.000 lei pentru investiţii în mai multe unităţi de învăţământ din oraş  rectificare bugetară: 160.000 lei pentru investiţii în mai multe unităţi de învăţământ din oraş

Ultima oră

Comentariul meu