accident de muncă la bâlea cascadă. muncitor căzut de la 15 metri

Un muncitor care lucra la clădirea districtului de Drumuri Naționale de la Bâlea Cascadă a suferit ieri un grav accident. Bărbatul a căzut de pe schelă, de la o înălțime de 15 metri, în timp ce muncea la repararea burlanelor construcției.

Ce pot să vă confirm sigur este că nu e angajatul nostru. Este o altă firmă care lucrează acolo”, a declarat șeful secției de Drumuri Naționale Sibiu, Liviu Crețu.O ambulanță SMURD, dar și un echipaj Salvamont s-au deplasat de urgență la locul accidentului. Medicii SMURD au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, are fracturi deschise la ambele antebrațe și un traumatism cranio-cerebral minor. Muncitorul acuza dureri acute în zona spatelui, la coloana vertebrală. El a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean din Sibiu.

În luna februarie a acestui an, un muncitor în vârstă de 32 de ani a murit la spital, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri, de pe clădirea telecabinei de la Bâlea Cascadă.

Sursa: Turnul Sfatului

Tags:

Del.icio.us

accident de muncă la bâlea cascadă. muncitor căzut de la 15 metri

TweetThis

accident de muncă la bâlea cascadă. muncitor căzut de la 15 metri

Digg

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

accident de muncă la bâlea cascadă. muncitor căzut de la 15 metri  accident de muncă la bâlea cascadă. muncitor căzut de la 15 metri  accident de muncă la bâlea cascadă. muncitor căzut de la 15 metri

Ultima oră

Comentariul meu