video scandal imens între regele dorin cioabă şi dan stănescu de la costeşti. replici dure între cei doi!

Stănescu este acuzat să a destrămat familia actualului ginere ca să îşi mărite fiica cea mică. Ginerele lui Stănescu are 2 copii dintr-o relaţie anterioară, relaţie care nu ar fi fost dezlegată de un stabor ţigănesc, aşa cum spune tradiţia. Dorin Cioabă spune că Stănescu este persoană exclusă din comunitatea romă şi a nenorocit o familie ca să îşi căsătorească fiica cea mai mică.

Anunţată cu mare fast, nunta prinţesei Lucy Cristina, fiica regelui Stănescu de la Costeşti este pusă sub semnul întrebării de regele internaţional al Romilor, Dorin Cioabă şi o familie din Sibiu. Fiul lui Miuţescu din Vâlcea a mai fost căsătorit cu o ţigancă din Sibiu, iar acesta ar fi fost forţat să îşi părăsească soţia şi cele două fiice, chiar de către mama lui.

„Nu sunt de acord ca copiii să rămână pe drumuri. Nimeni nu trebuie să stea in caminul conjugal legat, dar cand parintii lasă copilașii pe drumuri, este foarte grav. Am informații că băiatul a fost cu o zi înainte de nunta lui aici în oras. A stat de vorbă cu soția și a explicat că nu el e vinovat și că mama lui este vinovată. Mama lui a vrut nunta și chiar o urăște pe aceasta și i-a promis fetei că se va intoarce la ea”, spune Dorin Cioabă.

Bigamie după legea romilor

”Trebuia să se astepte decizia  staborului. Este un caz de bigamie în rândul comunității noastre. LA ora aceasta acest tânăr are două soții. De urgență una din căsătorii trebuie desfăcută. Să vină la tribunal si să plătească daune una celeilate daune. Ne ateptăm la domnul Stănescu să procedeze pe orice alte căi. El este exclus din comunitate. Oamenii nu s-au dus la nuntă. Nu am nimic cu fiica lui. Nu caut răzbunare desi as avea atâtea motive să o fac. Părinții fetei sunt cei care solicită daune celeilalte familii. Legea noastră nu îl absolvă pe Stănescu pentru că știa situația. (..) Familia domnului Mihuțescu este o familie deosebită. Este apreciat în comunitatea noastră. Trebuia însă să aștepte ca staborul să se pronunțe. Ori ei nu au așteptat această decizie.  Riscă și domnul Mihuțescu și toți ceilalți implicați să fie declarați non-grata pentru comunitate pentru că nu se poate așa. Să strice celălate căsătorii și să nu plătească pentru aceasta. Să plătească daune de interese. Fata a fost virgină. Pentru ea va fi foarte greu să se mai căsătorească. Și atunci trebuie să i se plătească daune.stanescu

Bunicul aruncă vorbe dure

Bunicul fetei părăsită, Bria Istrate, aruncă vorbe grele la adresa lui Dan Stănescu. ”Pentru mine ca părinte si ca bunic vă spun adevărul. Ne-a furat fata de la 14 ani şi s-a râs de ea. Şi acum i-a dat drumul cu 2 fetiţe. E o ruşine pentru fată. E o ruşine foarte mare. Şi regele ţiganilor din Costeşti este un spărgător de casă pentru cele 3 femei. A avut 3 fete şi a spart 3 case. Una la Tg Jiu, una la Sibiu şi încă una. (…) Vreau să vină la Dorin Cioabă să ştiu ce să fac cu cele 3 fete. Două mici şi una mare”, a spus acesta.

 

Fosta soție își atacă fosta soacră

Stănescu Iulia, fosta soție a ginerelui lui Dan Stănescu, a atacat dur atât pe regele internațional al romilor ortodocși cât și pe fosta soacră. Tânăra în vârstă de 19 ani spune că fostul soț nu ar fi vrut să o părăsească și că în timpul nunții din weekend-ul trecut acesta o suna și i dădea mesaje. ”El nu a vrut să divorţeze până la moartea regelui Cioabă. Am auzit o convorbire. Nu ştiu cu ce persoană dar acum am realizat ce era, că după ce se întoarce de la înmormântare strânge ţiganii ca să poată să mă trimită acasă şi când am auzit la telefon că vor să facă aşa ceva, am luat fetiţele şi am plecat. În timpul căsniciei mele am avut anumite probleme cu mama soţului, pentru că ea a mai fost logodită cu sora fetei cu care s-a căsătorit acum şi a eşuat. Ea pe timpul căsniciei mele spunea că eu am avut relaţii cu anumite persoane. Vorbea de mine foarte urât. Mă jignea tot timpul şi spunea că eu sunt săracă şi ea a trebuit să ia o noră de bogat. Şi acum a realizat asta şi a despărţit familia pentru mai multă avere. Mă înţelegeam foarte bine. În timpul nuntei vorbea cu mine. Am şi un mesaj de la el în care spunea că mama lui a fost de vină pentru despărţirea noastră. DA. A fost aici. Am fost cu el în oraş. A spus cî vrea să o facă pe mama lui să regrete pentru ceea ce s-a întâmplat pentru că el nu vrea să îşi despartă familia. Eu cu el am toate şansele să mă împac, dar cu părinţii lui. Mama lui este obsedată de bogăţie. (…) Avem două fetiţe pe care le iubim şi vrem să le creştem împreună pentru că aşa este normal. Fetiţele mele au fost împreună cu mine. Cânmd am plecat le+am luat pe amândouă. După aceea soţul a venit şi a luat-o pe cea mică şi urma ca în 2-3 săptămâni să vină să mă ia şi pe mine. Asta nu s-a mai întâmplat pentru că l-au obligat să se încuscreze cu Dan Stănescu, care nu ştie altceva. A avut 3 fete şi tot aşa făcut. A despărţit 3 familii ca să fie fetele lui foarte bine.

Nu cer absolut nimic decât să îmi dea fata înapoi. Pe cale legală. Nicio familie nu îşi doreşte ca copii să crească despărţiţi”, a povestit tânăra.

YouTube video

SMS-ul trimis de ginerele lui Stănescu către fosta soție:

Iubire! Pentru tine sunt în stare să omor pe toată lumea. După atâta timp mi-am dat seama că nu pot să trăiesc fără tine. După atâta timp mi-am dat seama că nu pot  renunţa la tine. Iartă-mă pentru tot ce ţi-am făcut. Nu am ştiut să te preţuiesc atunci când ai fost cu mine, dar mă revanşez pentru că a fost vina lui c**** de maică-mea şi ne-a despărţit. Dar nu e nimic că îi arăt eu ce înseamnă să suferi. Sunt Dan!

 VIDEO: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu