aproape 57.000 de euro vor fi alocaţi pentru amenajarea unui nou sens giratoriu în cartierul ştrand

Zona propusă pentru amenajarea unui nou sens giratoriu este cartierul Ştrand, la intersecţia Străzii Maramureşului cu strada Prof. Aurel Popa, iar proiectul de hotărâre va fi supus votului consilierilor locali joi, 24 octombrie, urmând ca investiţia de 57 000 de euro să fie aprobată prin rectificare bugetară, la capitolul “Alte cheltuieli de investiţii”.

În prezent, circulaţia în această intersecţie este reglementată cu ajutorul indicatoarelor rutiere, strada cu prioritate fiind strada Maramureşului, iar ieşirea din strada Prof. Aurel Popa se face sub incidenţa indicatorului care impune obligativitatea virajului la dreapta.

“În anumite momente ale zilei, fluxul mare de autovehicule care se deplasează pe strada Maramureşului în direcţia Calea Poplăcii, cartierele Hipodrom, Vasile Aaron precum şi către ieşirea din municipiu spre DN1 determină un acces anevoios în intersecţie a participanţilor la trafic care circulă pe strada Prof. Aurel Popa. Având în vedere acest lucru şi ţinând cont de redeschiderea circulaţiei pe Calea Poplăcii (fapt care va determina o intensificare a circulaţiei în această zonă), pentru fluidizarea şi îmbunătăţirea condiţiilor de trafic se propune amenajarea acestui sens giratoriu”, se arată în proiectul de hotărâre postat pe site-ul primăriei Sibiu.

Amenajarea intersecţiei presupune reconfigurarea racordurilor dintre cele două străzi, desfiinţarea insulelor separatoare dintre

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

aproape 57.000 de euro vor fi alocaţi pentru amenajarea unui nou sens giratoriu în cartierul ştrand  aproape 57.000 de euro vor fi alocaţi pentru amenajarea unui nou sens giratoriu în cartierul ştrand  aproape 57.000 de euro vor fi alocaţi pentru amenajarea unui nou sens giratoriu în cartierul ştrand

Ultima oră

Comentariul meu