sibiu răspunde europeneşte invitaţiei de a recicla şi lansează, “cu cântare”, proiectul rorec

Asociaţia Română pentru Reciclare, RoRec, împreună cu Primăria Sibiu, au inaugurat vineri, 18 octombrie, în municipiu, cel mai nou centru pentru colectare deşeurilor electrice şi electronice din reţeaua naţională RoRec.

Aşadar, Sibiul a devenit cel de-al 26-lea punct de colectare, iar lansarea şi promovarea evenimentului se va face pe tot parcursul weekendului acesta, prin concertul susţinut de Cargo şi Domino, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 19,00, în Piaţa Mică din Sibiu, dar şi prin acţiunea de colectare de sâmbătă şi duminică, la care sibienii sunt invitaţi să participe.

Sibienii se pot debarasa de deşeurile electrice şi electonice la unul din cele 11 puncte de colectare amenajate în cartierele municipiului, precum şi prin programarea preluării gratuite de la domiciliu, instituţie sau sediu de firmă a echipamentelor grele sau voluminoase, apelând gratuit TelVerde 0800444800, zilnic, între orele 9,00-17,00, sau 0756 036 208, număr disponibil permanent, cu tarif normal.

Centrul de reciclare de la Sibiu este cel mai “verde” proiect al asociaţiei RoRec, folosind excusiv panouri fotovoltaice.

foto: Silvana Armat

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiu răspunde europeneşte invitaţiei de a recicla şi lansează, “cu cântare”, proiectul rorec  sibiu răspunde europeneşte invitaţiei de a recicla şi lansează, “cu cântare”, proiectul rorec  sibiu răspunde europeneşte invitaţiei de a recicla şi lansează, “cu cântare”, proiectul rorec

Ultima oră

Comentariul meu