video accident grav cu 2 răniți pe dn1 la mohu. un bmw făcut zob de un microbuz

Doi tineri de 21 și 23 de ani au ajuns în stare gravă la spitalul județean Sibiu după ce mașina în care se aflau s-a tamponat violent cu un microbuz pe DN1, în localitatea sibiană MOHU.

VIDEO Accident grav cu 2 răniți pe DN1 la Mohu. Un BMW făcut zob de un microbuzAccident tragic noaptea trecută la Mohu. Un BMW s-a făcut praf după ce șoferul aflat la volan, a pierdut controlul asupra mașinii, iar datorită carosabilului umed, aceasta a început să se învârtă pur și simplu pe carosabil.

Un microbuz care venea din aceeiași direcție, a lovit frontat BMW-ul și la proiectat în parapeții de pe marginea Drumului Național 1.

Cei doi pasageri din BMW au fost grav răniți și au fost transportați de urgență la spitalul județean Sibiu.

”Un bărbat de 21 de ani a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, TCC cu fractură cu înfundare cu hematom intraparenchimatos stâng,  traumatism toracic cu emfizem stâng. Celălalt bărbat, în vârstă de 23 de ani, a fost diagnosticat de asemenea cu politraumatism prin accident rutier, TCC închis, contuzie coloană cervicală, fractură atlas cu fragment migrat, fractură proces articular. Pacienţii aflaţi în stare gravă au fost internaţi pe secţia ATI pentru supraveghere de specialitate şi în cursul acestei dimineţi au fost din nou preluaţi de medicii neurochirurgi pentru investigaţii suplimentare”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.accident mohu (2)

Poliția cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier.

”Din primele cercetări a reieşit faptul că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la conditţile meteorologice. Avem implicate două autovehicule în acest accident, ambele se deplasau din direcţia Vâlcea spre Sibiu. Primul, marca BMW, a pierdut direcţia de deplasare derapând şi fiind lovit de autoutilitara care se deplasa din aceeaşi direcţie de mers. Acum se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier”, a spus subinsp. BOGDAN MALEA, Serviciul Rutier Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

14 Commentarii

  1. eu sunt soferul imbecil si sa va dau la gura la toti fraierii care v-ati trezit sa comentati aici

  2. alt cocalar care si-a luat bmw cu primii 2000 dolari stransi.sa le ajute dumnezeu,de obicei oamenii rai patesc asa ceva.cine stie cunoaste

    1. lache cocalar esti si tu si ma-ta, si daca vrei sa fi tare la tastatura fii tare cu anonym nu-ti posta numele 😉

    1. ce copii,,mai tace-ti mai astia soferii..nu sti-ti ce sa intamplat…oricum viteza a fost de vina pe conditii de ploaie,,daca adapta viteza corespunzatoare nu se intampla asa ceva…DUMNEZEU SA-I AJUTE SA FIE SANATOSI…sigur s-a invatat minte acum pt ca el nu intelegea ce inseamna sa sofezi..am fost colegi 4 ani de zile.

  3. idiotule nici nu sti ce sa intamplat exact si iti si dai cu parerea, pastreaza-ti parerile pentru tine, nu cred ca ai fost de fata sa vezi ce sa intamplat exact