un sibian şi-a nenorocit maşina într-o groapă de pe strada malului. firma care a făcut săpăturile a fost amendată

Un incident nefericit a avut loc joi dimineaţa pe o stradă din municipiul Sibiu. Un conducător auto a intrat cu maşina într-o groapă pe strada Malului, rămasă în urma unor lucrări efectuate la reţeaua de gaz a oraşului.

Săpătura a fost realizată de o firmă subcontractată de cei de la E.On Gaz care a fost amendată de poliţiştii sibieni în urma incidentului.

„Referitor la acest incident, sunt în măsură să vă informez cu privire la faptul că executantul lucrării urmează a fost identificat şi sancţionat contravenţional de poliţiştii Biroului Rutier Sibiu pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrării efectuate la partea carosabilă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 8 alin. 2 din HG 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice cu amendă între 21-100 de puncte (un punct amendă = 80 de lei). Sancţiunea aplicată a fost de 1.680 de lei (21 puncte amendă)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), Luciana Balteş.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat joi că a fost acordat aviz de săpătură pentru groapa de pe strada Malului. Acesta a adăugat că potrivit regulamentelor în vigoare, cel care a efectuat săpătura este obligat

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

un sibian şi-a nenorocit maşina într-o groapă de pe strada malului. firma care a făcut săpăturile a fost amendată  un sibian şi-a nenorocit maşina într-o groapă de pe strada malului. firma care a făcut săpăturile a fost amendată  un sibian şi-a nenorocit maşina într-o groapă de pe strada malului. firma care a făcut săpăturile a fost amendată

Ultima oră

Comentariul meu