Organizatorii de evenimentele culturale nu vor mai putea vinde bilete pentru Piata Mare si Piata Mica. Prevederea este inclusa in ghidul de finantare a agendei culturale Sibiu 2014 si a fost ceruta de primarul Klaus Johannis. Acesta spune ca motivul acestei decizii tine de `gardurile` care impart sibienii si turistii in doua: cei care participa la evenimente inauntru sau in afara gardurilor.
Printre evenimente culturale cofinantate de Consiliul Local Sibiu si la care, pana acum, se vindeau bilete se numara ARTmania, TIFF, Media Music Awards. Pentru acesta din urma, de altfel, Johannis a anuntat ca nici nu mai este agreat.
`Am solicitat reevaluarea regulamentului, dar nu fiindca nu vreau sa se mai vanda bilete. Eu nu vreau sa mai vad garduri in Piata Mare, fiindca nu mi se pare normal sa existe doua categorii de sibieni acolo unde noi finantam evenimentul: unii care stau inauntru, pe scaune si la mese, si altii care stau in afara si se uita peste gard. Nu mai accept ideea de garduri despartitoare in pietele publice. Am rugat colegele si colegii sa reevalueze situatia`, a declarat azi primarul Klaus Johannis.

Evenimentele cu bilete, in alte spatii

Cei care vor dori sa organizeze evenimente cu vanzare de

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

primaria interzice vanzarea de biletele la evenimentele din centrul sibiului. mma nu mai e dorit  primaria interzice vanzarea de biletele la evenimentele din centrul sibiului. mma nu mai e dorit  primaria interzice vanzarea de biletele la evenimentele din centrul sibiului. mma nu mai e dorit

Ultima oră

Comentariul meu