orarul de vizitare al muzeului naţional brukenthal se schimbă, de luni. instituţia trece la programul de iarnă

Reprezentanţii Muzeului Naţional Brukenthal (MNB) din Sibiu anunţă schimbarea programului de vizitare a secţiilor din municipiul Sibiu.

Astfel, cu începere din data de 21 octombrie, de la începutul săptămânii viitoare, Muzeul Naţional Brukenthal va trece la programul de iarnă.

Secţiile muzeului vor putea fi vizitate de miercuri până duminică, între orele 10:00 şi 18:00. Casa de bilete se închide la ora 17:15.

Preţul standard pentru vizitarea Palatul Brukenthalui şi a Galeriei de Artă Europeană este de 20 lei , pentru Galeria de Artă Românească, 12 lei, pentru Muzeul de Istorie Casa Altemberger, 20 lei, pentru Muzeul de Istorie Naturală, 13 lei, pentru Muzeul de Istorie a Farmaciei, 10 lei, pentru Muzeul de Vânătoare „August von Spiess”, 10 lei, pentru Galeria de Artă Contemporană, 8 lei, iar pentru Sala Multimedia, Casa Albastră, 4 lei.

Sunt aplicate reduceri pentru elevi, studenţi, card Euro 26, militari şi persoane cu handicap uşor.

Preţurile biletelor pot fi vizionate aici.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

orarul de vizitare al muzeului naţional brukenthal se schimbă, de luni. instituţia trece la programul de iarnă  orarul de vizitare al muzeului naţional brukenthal se schimbă, de luni. instituţia trece la programul de iarnă  orarul de vizitare al muzeului naţional brukenthal se schimbă, de luni. instituţia trece la programul de iarnă

Ultima oră

Comentariul meu