la mediaş se caută cărţi vii, pentru o nouă sesiune de “lectură”

Primăria Municipiului Mediaş şi Consiliul Local al Tinerilor organizează în perioada 23-25 octombrie 2013 în holul mare al Primăriei (între orele 16 – 20) Biblioteca Vie.

Aceasta îşi propune să promoveze respectul pentru drepturile omului şi demnitatea umană, să atragă atenţia asupra diversităţii si să stimuleze dialogul între oameni.

“Biblioteca Vie” funcţionează ca o bibliotecă obişnuită, având însă două aspecte importante: cărţile sunt fiinţe umane şi intră într-un dialog personal cu cititorul. Anul acesta organizatorii caută astfel de cărţi, respectiv persoane care au o poveste de viaţă interesantă sau cele care provin dintr-o categorie socio-profesională despre care oamenii au prejudecăţi. Cu toţii sunt aşteptaţi să contacteze instituţia din Piaţa Corneliu Coposu pe adresa de email a primăriei: primaria@primariamedias.ro pentru a veni apoi pe „rafturi” alături de: poliţişti, pompieri, jurnalişti, profesori, psihologi, preoţi, dansatori profesionişti, care deja şi-au manifestat interesul de a participa din nou la o altă sesiune de “lectură”, care va avea loc în perioada 23-25 octombrie, între orele 16-20, în holul primăriei Mediaş.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

la mediaş se caută cărţi vii, pentru o nouă sesiune de “lectură”  la mediaş se caută cărţi vii, pentru o nouă sesiune de “lectură”  la mediaş se caută cărţi vii, pentru o nouă sesiune de “lectură”

Ultima oră

Comentariul meu