adăpostul pentru 16 maimuţe, construit cu 1 milion de lei, iar o aripă de spital cu 8 milioane de lei. echitabil?

Raportul investiţiilor pe care municipalitatea sibiană le face pentru confortul a 16 maimuţe de la Grădina Zoologică, pe de o parte şi pentru tratarea copiilor de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, pe de altă parte, este comparabil, mai exact de 1 la 8.

Mai exact, adăpostul care se va construi pentru maimuţe presupune o investiţie de puţin peste un million de lei, iar pentru construirea unei aripi a Spitalului de Pediatrie, peste 8 milioane de lei.

Întrebat dacă acest raport este echitabil, în condiţiile în care pe de o parte, la spital, vorbim de o clădire cu două etaje, subsol, parter şi, pe de altă parte, la Grădina Zoologică, de patru adăposturi, primarul Sibiului, Klaus Iohannis a spus că este vorba de lucruri diferite, respectiv, construcţie specială pentru maimuţe şi construcţie specială pentru copii bolnavi.

“M-aţi pus în dificultate, recunoaşte primarul”, care initial a crezut că i se impută suma prea mare aprobată pentru investiţia de la spital şi verifică cifrele din materialul dat de primărie publicităţii, “La Grădina Zoo construim pentru maimuţe cu un million şi la spital cu opt milioane. Acum nu ştiu cum va imaginaţi cele patru adăposturi, este o clădire în adevăratul sens al cuvântului.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

adăpostul pentru 16 maimuţe, construit cu 1 milion de lei, iar o aripă de spital cu 8 milioane de lei. echitabil?  adăpostul pentru 16 maimuţe, construit cu 1 milion de lei, iar o aripă de spital cu 8 milioane de lei. echitabil?  adăpostul pentru 16 maimuţe, construit cu 1 milion de lei, iar o aripă de spital cu 8 milioane de lei. echitabil?

Ultima oră

Comentariul meu