turcan, vicepreşedinte pdl: „plecaţi, domnule ponta!”

Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, susţine că „toată privatizarea CFR a fost un aranjament Victor Ponta-Gruia Stoica”, argumentând că Guvernul s-a plasat de la început în culpă faţă de GFR, cu un contract evident atacabil.

“Guvernul nu a realizat acordul creditorilor înaintea declanşării privatizării, ceea ce se traduce în neglijenţă sau complicitate şi nu a evaluat activele CFR care se ridică la aproximativ 2 miliarde de euro. Aspectul acesta se traduce uşor drept un cadou prin scoaterea la privatizare doar cu 200 milioane de euro”, spune Raluca Turcan.

În acelaşi timp, reprezentanta PDL spune că GFR-CFR începe tot mai mult să semene cu Bechtel sau Oltchim, finalul fiind că statul este” păcălit şi va ieşi în pierdere”.

“Costul acestei păcăleli, marca Victor Ponta, îl vor suporta cetăţenii, din buzunarul lor”, spune Turcan.

Aceasta continuă spunând că aproximativ 1.490 de persoane vor fi disponibilizate până la sfârşitul anului.

“Orice prim ministru al unei ţări civilizate, după o astfel de sarabandă de eşecuri, şi-ar da demisia. Plecaţi, domnule Ponta!”, mai spune Turcan.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

turcan, vicepreşedinte pdl: „plecaţi, domnule ponta!”  turcan, vicepreşedinte pdl: „plecaţi, domnule ponta!”  turcan, vicepreşedinte pdl: „plecaţi, domnule ponta!”

Ultima oră

Comentariul meu