Solicitare ofertă pentru contractul de servicii de consultanţă

Oraşul Avrig, cu sediul în oraşul Avrig, str. Gh. Lazăr, nr. 10, jud. Sibiu este în faza de implementare a proiectului „CultTour – Patrimoniu cultural ca punct de interes major in dezvoltarea turismului sustenabil”.

Ref: Servicii de consultanţă pentru următoarea activitate:

  • 8.4. Elaborarea recomandarilor politice pentru Romania.

Cod CPV 73000000-2 ( 4 ) Servicii de cercetare și de dezvoltare și servicii conexe de consultanță

În situaţia în care consideraţi că îndepliniţi cerintele precizate in prezenta adresa, vă solicitam să ne inaintati o ofertă de pret, o oferta tehnica si documentele de calificare necesare pentru prestarea serviciilor de consultanţă pentru desfasurarea activitatilor din cadrul Pachetului de Lucru 8,- act. 8.4. – „ Recomandari privind nevoile de implementare la nivel de politica” din cadrul proiectului „CultTour”.

Oferta se va trimite la sediul Primăriei oraşului Avrig, str.Gheorghe Lazar, nr.10, judetul Sibiu pana la data de 25 octombrie 2013 tinandu-se cont de faptul ca perioada de contractare va fi de la data semnarii contractului si pana la 30 martie 2014 şi va conţine:

A. Propunerea Tehnica:

  • detalierea serviciilor ofertate;
  • prezentarea firmei (autorizarea obiectului de activitate care sa ateste posibilitatea desfasurarii activitatilor precizate de COD CPV 73000000-2 (

    Citește mai departe pe: STIRI AVRIG

    Solicitare ofertă pentru contractul de servicii de consultanţă  Solicitare ofertă pentru contractul de servicii de consultanţă  Solicitare ofertă pentru contractul de servicii de consultanţă

Ultima oră

Comentariul meu