Produse şi tradiţii în Ţara Oltului – prezentate la Avrig

Ti-e dor de gustul henclesului pe vatra, de painea batuta cu untura si ceapa rosie de Fagaras, ti-e pofta de gulasul nostru, de branza de burduf sau slanina frageda din afumatoarea bunicilor? Ti-e dor de bunatatile de la tara, preparate dupa retete vechi si cu ingredientele produse in gospodarie?

Daca da, fa-ti drum Duminica 20 octombrie, pe … langa Avrig, vei gasi aici, la iesirea spre Sibiu, in parcarea Popasului Avrig, cel mai original targ de produse traditionale din Tara Oltului. 10 comunitati se intrec in a-si etala traditiile culinare si mestesugaresti. Hai la festivalul nostru si o sa te regasesti intr-o lume in care natura coboara in farfurie, frumos, simplu si gustos, in care copiii demonstreaza ca au preluat de la bunici cantec, joc, costume si obiceiuri, ducand mai departe o parte din frumusetea satului din Tara Oltului.

Organizatorii îşi doresc ca această acţiune să fie un bun prilej de a promova produsele zonei, de a lega noi contacte, de a consolida relaţiile dintre localităţile Tării Oltului. Vor participa producători din diverse domenii de activitate, ce vor expune produse reprezentative pentru localitatea pe care o reprezintă, pentru a pune bazele unui standard calitativ, care să se regăsească în eticheta:

Citește mai departe pe: STIRI AVRIG

Produse şi tradiţii în Ţara Oltului – prezentate la Avrig  Produse şi tradiţii în Ţara Oltului – prezentate la Avrig  Produse şi tradiţii în Ţara Oltului – prezentate la Avrig

Ultima oră

Comentariul meu