doi bărbaţi din dumbrăveni sunt cercetaţi pentru cămătărie. aceştia cereau clienţilor dobândă lunară de 50 la sută

Doi bărbaţi de 37, respectiv 40 de ani, din localitatea sibiană Dumbrăveni, sunt cercetaţi pentru cămătărie după ce, marţi, în urma unor percheziţii ale locuinţelor lor, poliţiştii au descoperit agende în care era notate numele persoanelor pe care le-au împrumutat cu bani, sumele împreumutate şi dobânzile aferente.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), există şi persoane care care în urma audierilor au confirmat faptul că cei doi se ocupă de cămătărie.

„Cu privire la cei doi suspecţi la nivelul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni existau date, fiind administrate şi probe în acest sens, cu privire la faptul că ofereau bani sub formă de împrumut mai multor persoane de pe raza localităţii Dumbrăveni, persoane cu o situaţie financiară precară solicitându-le o dobândă lunară de 50% din suma împrumutată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de camătă, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

doi bărbaţi din dumbrăveni sunt cercetaţi pentru cămătărie. aceştia cereau clienţilor dobândă lunară de 50 la sută  doi bărbaţi din dumbrăveni sunt cercetaţi pentru cămătărie. aceştia cereau clienţilor dobândă lunară de 50 la sută  doi bărbaţi din dumbrăveni sunt cercetaţi pentru cămătărie. aceştia cereau clienţilor dobândă lunară de 50 la sută

Ultima oră

Comentariul meu