un tânăr din curciu a murit după ce a fost bătut crunt de agenţii de pază ai unui club din germania

Un bărbat în vârstă de 23 ani din satul Curciu (comuna Dârlos) a murit în urmă cu două zile după ce a fost lovit cu bestialiate de către agenţii de pază ai clubului Extase din Esslingen am Neckar, un oraş din landul german Baden-Wurttemberg.

Localul este unul frecventat de comunitatea română, pentru că au loc periodic spectacole susţinute de artişti în vogă din România.

Tânărul, desfigurat în bătaie a căzut apoi într-un canal şi a murit înecat.

Unul dintre martorii oculari ai întâmplării povesteşte pe o reţea de socializare întregul “film”: “Vreau să vă înţeleg pe toţi şi să vă explic toată situaţia de la început, de când au intrat băieţii în discotecă: de la sora lui am aflat că băiatului care a murit, la intrare, i s-a cerut buletinul pe care el nu il avea…security a vrut să îl oprească, dar el totuşi a intrat cu ceilalţi doi. Din momentul ăla, părerea mea, security (care nu merită să se numească asa şi nici într-un caz BODY-GUARD, ce înseamnă să protejezi un om, nu SĂ-L DESFIGUREZI) i-au luat în ochi răi. În momentul când security au pus mâna pe primul dintre ei să-l scoată afară, am fost de faţă!!!

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

un tânăr din curciu a murit după ce a fost bătut crunt de agenţii de pază ai unui club din germania  un tânăr din curciu a murit după ce a fost bătut crunt de agenţii de pază ai unui club din germania  un tânăr din curciu a murit după ce a fost bătut crunt de agenţii de pază ai unui club din germania

Ultima oră

Comentariul meu