florin apostu a fost eliberat din închisoare. instanţa de la hunedoara a respins recursul procurorilor dna

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Florin Apostu, a fost eliberat din închisoare marţi, 15 octombrie, în urma unei sentinţe favorabile emise de reprezentanţii Tribunalului Hunedoara.

Judecătorii au respins recursul făcut de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) – Biroul Teritorial Alba Iulia privind eliberarea condiţionată a acestuia.

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, a fost reţinut în luna octombrie 2013, în urma unei anchete DNA, pentru fapte de corupţie, respectiv luare de mită şi distrugerea unor probe în dosare. Alături de acesta, a fost reţinut şi un ofiţer SRI din Sibiu, Tiberiu Popescu. În acelaşi dosar a fost închis şi omul de afaceri Ilie Carabulea.

Potrivit unui comunicat al DNA din 22 octombrie 2010, la data de 2 august 2010 cât şi ulterior în lunile august şi septembrie 2010, inculpatul Apostu Florin Nicuşor, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, ca urmare a solicitării unui om de afaceri din judeţul Sibiu, a afirmat că va interveni pe lângă Procurorul General al României pentru ca Ministerul Public să promoveze un recurs în interesul legii ce viza interesele financiare ale persoanei respective. În acest sens, Apostu Florin Nicuşor a dat

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

florin apostu a fost eliberat din închisoare. instanţa de la hunedoara a respins recursul procurorilor dna  florin apostu a fost eliberat din închisoare. instanţa de la hunedoara a respins recursul procurorilor dna  florin apostu a fost eliberat din închisoare. instanţa de la hunedoara a respins recursul procurorilor dna

Ultima oră

Comentariul meu