Localitatile din Tara Secaselor sunt gazdele ultimei editii a Zilelor culturale de anul acesta, proiect care isi propune sa aduca evenimente culturale in fiecare localitate a Sibiului cel putin o data la patru ani. Concerte de muzica clasica, proiectii de filme, programe pentru copii si spectacole populare vor avea loc la finele acestei saptamani in Loamnes, Pauca, Apoldul de Jos, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sura Mica si Sura Mare. `Maratonul cultural din aceasta toamna se incheie in acest weekend. Multumesc partenerilor nostri care au oferit programe culturale de calitate si invit sibienii sa sarbatoreasca frumusetea culturii judetului nostru`, spune Silvia Macrea, directoarea Cindrelul – Junii Sibiului si managerul intregului proiect Zilele culturale ale judetului.
`Am constatat un real interes din partea localnicilor, care pana acum nu au vazut sau nu au putut sa vada un concert de muzica clasica`, spune si Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu.

ZILELE CULTURALE ALE JUDETULUI SIBIU, editia de toamna
TARA SECASELOR 18 – 20 octombrie 2013

• VINERI 18 OCTOMBRIE 2013
LOAMNES, Biblioteca Loamnes
ora 16.00 Inaugurarea unui nou serviciu de biblioteca

• SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2013
PAUCA – organizator principal
Biblioteca Pauca
ora 12.00 Biblioatelier de creatie literara

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

editia de toamna a zilelor culturale ale judetului se incheie saptamana aceasta  editia de toamna a zilelor culturale ale judetului se incheie saptamana aceasta  editia de toamna a zilelor culturale ale judetului se incheie saptamana aceasta

Ultima oră

Comentariul meu