cindrea: “până la 1 noiembrie vom şti care este proiectul de buget al judeţului pe 2014″

Bugetul judeţului Sibiu pentru anul 2014 a început deja să fie dezbătut între reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu (CJS) şi ai celor 24 de instituţii subordonate CJS, care, şi-au propus ca până la 1 noiembrie să aibă deja proiectul de buget.

Potrivit preşedintelui CJS, Ioan Cindrea, decizia de creionare a bugetului din timp s-a luat pentru a putea fi discutat din timp cu consilierii şi a putea fi aprobat imediat după aprobarea bugetului naţional.

„Ne-am stabilit obiectiv ţintă ca, până la 1 noiembrie, să avem un proiect de buget creionat la nivelul judeţului Sibiu, astfel încât, după aprobarea bugetului naţional, noi ne dorim să fie anul acesta, să-l aprobăm şi noi în cel mai scurt timp. Să intrăm în 2014 cu un buget care să susţină proiectele instituţiile, proiectele din strategia de dezvoltare a judeţului şi proiectele strategice pe care le-am enunţat public în graficul de patru ani”, a spus Ioan Cindrea.

În acestă perioadă, fiecare instituţie trebuie să prezinte gradul de realizare a programelor proprii de activitate pe anul în curs şi să se facă rectificarea de buget între instituţii.

Pentru 2013, bugetul judeţului Sibiu a fost aprobat abia la începutul lunii martie, din cauza faptului că bugetul naţional a

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cindrea: “până la 1 noiembrie vom şti care este proiectul de buget al judeţului pe 2014″  cindrea: “până la 1 noiembrie vom şti care este proiectul de buget al judeţului pe 2014″  cindrea: “până la 1 noiembrie vom şti care este proiectul de buget al judeţului pe 2014″

Ultima oră

Comentariul meu