”Comunitatea Autonomy for Transylvania” lanseaza un candidat independent la alegerile europarlamentare din 2014 pentru a se ocupa exclusiv de problemele ardelenilor, indiferent de etnie. ”E foarte important ca Transilvania sa fie reprezentata in parlamentul European. Desi in ciclul anterior au fost 9 deputati de origine ardeleana, nu au reusit sa obtina vreun rezultat semnificativ. Cu exceptia deputatilor maghiari nici nu s-au ocupat de problemele regiunii. Autonomia transilvana nu e o chestiune maghiara sau romana, e o cauza comuna. Prin urmare, a sosit timpul ca toti autonomistii din transilvania sa aiba reprezentanta in Parlamentul European. Deoarece comunitatea Autonomy for Transylvania nu este partid, vom sustine un candidat independent la alegerile europarlamentare din 2014. Suntem dispusi sa adunam semnaturile necesare pentru a depune candidatura”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ”Autonomy for Transilvania”.
Printre initiativele propuse pana acum de aceasta platforma civica se numara ideea ca parlamentarii sa primeasca doar venitul minim garantat, ca si salariu, si cerinta ca aeroportul din Cluj sa se numeasca Matia Corvin.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

autonomy for transylvania vrea un candidat independent la europarlamentare  autonomy for transylvania vrea un candidat independent la europarlamentare  autonomy for transylvania vrea un candidat independent la europarlamentare

Ultima oră

Comentariul meu