actualizare: “mocăniţa nu este un obiectiv prioritar pentru judeţul sibiu şi cjs nu poate prelua administrarea sa”

Întrebat care sunt posibilităţile Consiliului Judeţean de a interveni în relansarea Mocăniţei, în contextul în care pe această temă s-au pornit mai multe campanii de repornire a Mocăniţei de pe Valea Târnavelor, Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), Ioan Cindrea, a declarat că aceasta nu este un obiectiv prioritar pentru judeţul Sibiu.

„La ora actuală Consiliul Judeţean Sibiu, singur nu poate să-şi ia rolul de a prelua această investiţie, considerând că nu este un obiectiv prioritar pentru judeţul Sibiu. Noi ne-am stabilit obiectivele care sunt în zona de sănătate, culturală, socială, de infrastructură de drum. Asta este principala menire a Consiliului Judeţean şi principala obligaţie care decurge prin lege”, a spus Ioan Cindrea, marţi, 15 octombrie, în conferinţa de presă săptămânală.

Potrivit acestuia, informaţia vehiculată în presă, potrivit căreia, mocănița din Valea Hârtibaciului nu există un document oficial care să clarifice cine este administratorul acesteia, nu este întru totul adevărată.

“Există o asociaţia care are toate drepturile juridice să primească linia de cale ferată în administrare. De vreo cinci, şase ani, aceeaşi asociaţie a avut în administrare linia de cale ferată. A expirat acest termen şi nu pot decât să solicite prelungirea concesiunii şi, de unde au luat-o până acum, o

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

actualizare: “mocăniţa nu este un obiectiv prioritar pentru judeţul sibiu şi cjs nu poate prelua administrarea sa”  actualizare: “mocăniţa nu este un obiectiv prioritar pentru judeţul sibiu şi cjs nu poate prelua administrarea sa”  actualizare: “mocăniţa nu este un obiectiv prioritar pentru judeţul sibiu şi cjs nu poate prelua administrarea sa”

Ultima oră

Comentariul meu