O replica data de fostul premier britanic Winston Churchill unui parlamentar socialist ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai amuzante insulte din istorie.

Winston Churchill a fost acuzat la un moment dat ca era beat in public. Acuzatia a venit din partea parlamentarului laburist Bessie Braddock, o politiciana cu simpatii socialiste. Fostul premier britanic, celebru pentru ironiile sale, a reactionat imediat, raspunzand in felul urmator: „Draga mea, esti urata. Maine, eu voi fi treaz, insa tu vei fi tot urata”.

Replica data de fostul premier britanic ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai amuzante insulte din istorie, informeaza Daily Mail. In primele 10 pozitii ale topului se regasesc si alte nume celebre, precum Barack Obama, Groucho Marx, Noel Gallagher si Elizabeth Taylor.

Pe locul al doilea se afla o replica rostita de Barack Obama, dupa ce Sarah Palin a incercat sa faca o gluma spunand ca singura diferenta dintre un pitbull si o mama al carei fiu joaca fotbal european este rujul de buze. In replica, presedintele american a spus: „Poti sa pui ruj de buze pe un porc. Dar el ramane un porc”.

Locul al treilea este ocupat de o replica rostita de pianistul Liberace, ca raspuns la o cronica negativa

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

winston churchill detine cea mai amuzanta insulta din istorie  winston churchill detine cea mai amuzanta insulta din istorie  winston churchill detine cea mai amuzanta insulta din istorie

Ultima oră

Comentariul meu