un bărbat a decedat după ce a căzut cu bicicleta în parcul subarini

Un bărbat aflat pe bicicletă a decedat după ce a fost grav accidentat în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu.

“S. Ilie, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce circula cu bicicleta pe o potecă din Parcul Sub Arini nu a apreciat corect caracteristicile terenului accidental, a pierdut pierde controlul bicicletei şi a căzut de pe aceasta. În urma evenimentului biciclistul S. Ilie a fost grav accidentat”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean (SCJS), în stare foarte gravă, iar în jurul orei 22.00 a suferit un al doilea şoc cardio-respirator şi a fost pronunţat decesul.

“Pacientul a decedat. A fost adus în stare de inconştienţă cu stop cardio-respirator, traumatism cranio-cerebral cu fractura fronto parietală cu înfundare, soc hemoragic şi soc traumatic. A fost resuscitat, însă şansele de supravieţuire au fost minime. În ciuda eforturilor medicilor a facut al doilea stop cardio.respirator şi nu s-a mai putut face nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJS, Decebal Todăriţă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

un bărbat a decedat după ce a căzut cu bicicleta în parcul subarini  un bărbat a decedat după ce a căzut cu bicicleta în parcul subarini  un bărbat a decedat după ce a căzut cu bicicleta în parcul subarini

Ultima oră

Comentariul meu