rețeaua națională de colectare rorec se extinde şi va avea puncte şi în sibiu, primul oraş 100% “green”

Sibiul se alătură Reţelei Naţionale de Colectare, un proiect inițiat de Asociaţia RoRec în parteneriat cu autorităţile locale pentru crearea unei infrastructuri de colectare a deşeurilor provenite din echipamente electrice şi electronice (DEEE) accesibilă unui număr cât mai mare de cetățeni.

Centrul de colectare DEEE din Sibiu va fi inaugurat vineri, 18 octombrie 2013 și este al 26-lea din Rețeaua Națională de Colectare RoRec. Acesta este situat în Sibiu, pe strada Henri Coandă şi oferă un serviciu coerent pentru sibienii care vor să renunțe la deșeurile electrice în mod corect, respectând comunitatea din care fac parte, legislația și mediul înconjurător. În plus, centrul de colectare de la Sibiu va fi primul din România 100% ”green”, pentru că energia electrică necesară este asigurată printr-o baterie de panouri fotovoltaice, cu gestiune automată.

“Mulţumim autorităţilor locale care răspund pozitiv într-un număr tot mai mare iniţiativei noastre. Pentru noi este un semnal clar că tot mai mulţi cetăţeni conştientizează importanţa pe care o au colectarea şi reciclarea corectă a acestor deşeuri, o acţiune firească pentru bunul mers al oricărei comunităţi.”, a declarat Liviu Popeneciu, preşedinte al Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec.

“Sprijnul nostru, al administrației locale, pentru acest proiect a constat în punerea la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

rețeaua națională de colectare rorec se extinde şi va avea puncte şi în sibiu, primul oraş 100% “green”  rețeaua națională de colectare rorec se extinde şi va avea puncte şi în sibiu, primul oraş 100% “green”  rețeaua națională de colectare rorec se extinde şi va avea puncte şi în sibiu, primul oraş 100% “green”

Ultima oră

Comentariul meu