privatizarea cfr marfă a eşuat. gfr: vânzătorul a transmis că nu poate semna

Comisia de privatizare a comunicat Grup Feroviar Român că privatizarea nu poate fi încheiată pentru că unele bănci creditoare ale CFR Marfă nu şi-au dat acordul pentru schimbarea acţionariatului, iar Consiliul Concurenţei nu a avut timpul necesar pentru a se pronunţa asupra tranzacţiei, potrivit GFR, citat de Mediafax.

Anterior, surse apropiate discuţiilor au declarat că procesul de privatizare a CFR Marfă a eşuat deoarece comisia de privatizare şi Grup Feroviar Român (GFR) nu au ajuns la un rezultat pentru încheierea transferului de acţiuni în proprietate privată.

Comisia de privatizare a arătat că tranzacţia nu poate fi încheiată pentru că nu au fost îndeplinite condiţiile suspensive din hotărârea de Guvern privind transferul de acţiuni, au menţionat sursele.

Potrivit hotărârii de Guvern privind privatizarea CFR Marfă, termenul pentru finalizarea procesului expiră luni, nefiind prelungit de către Guvern. Grup Feroviar Român (GFR) a cerut duminică Ministerului Transporturilor să facă public contractul pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni la CFR Marfă, solicitând totodată implicarea directă a ministrului de resort, Ramona Mănescu, în vederea evitării unui eşec al privatizării.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

privatizarea cfr marfă a eşuat. gfr: vânzătorul a transmis că nu poate semna  privatizarea cfr marfă a eşuat. gfr: vânzătorul a transmis că nu poate semna  privatizarea cfr marfă a eşuat. gfr: vânzătorul a transmis că nu poate semna

Ultima oră

Comentariul meu