universitatea lucian blaga, la un click distanţă de studenţi, prin browser-ul dedicat lor, junaio

Realitatea a devenit Augmentată la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, cu cea de-a patra dimensiune a internetului, dezvoltată de Compania EBS European Business Service SRL pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Acest concept este destinat în special studenţilor, dar şi tuturor persoanelor interesate în descoperirea de lucruri inovative care presupun folosirea mobile device-urilor (smartphone şi tabletă).

Noua tehnologie este considerată cea de-a patra dimensiune a internetului şi înseamnă combinarea în diferite proporţii a elementelor reale cu cele virtuale pentru a produce un mediu intermediar format din realitatea îmbogăţită cu informaţii.

Browser-ul care face posibil acest lucru se numeşte JUNAIO şi poate fi descărcat gratuit în App Store sau Google Play (fost Android Market) de orice persoană care foloseşte un smartphone sau tabletă. După descărcarea aplicaţiei orice utilizator va fi la un click distanţă de canalul creat special pentru ei, şi anume „UNIVERSITATE SIBIU”.

Studenţii care aleg să urmeze cursuri la una dintre facultăţile Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu pot beneficia de avantajele pe care Augumented Reallity le oferă şi pot descoperi o nouă lume virtuală creată special pentru ei.

Cum funcţionează? Prin îndreptarea camerei foto către oraș se poate vizualiza conţinutul informativ ataşat Universității “Lucian Blaga” din Sibiu: rectoratul,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

universitatea lucian blaga, la un click distanţă de studenţi, prin browser-ul dedicat lor, junaio  universitatea lucian blaga, la un click distanţă de studenţi, prin browser-ul dedicat lor, junaio  universitatea lucian blaga, la un click distanţă de studenţi, prin browser-ul dedicat lor, junaio

Ultima oră

Comentariul meu