sibiul e magic weekend-ul viitor, în compania celor mai mari practicanţi de iluzionism, mentalism şi hipnoza

Weekendul în care Sibiul se va lăsa cucerit de magie autentică, mai exact zilele de 18 şi 19 octombrie, îi aduce în centrul oraşului, pe străzi şi în săli de spectacole, pe unii dintre cei mai buni magicieni din România, cu ocazia unui festival al magiei, organizat de Idea 4 Events.

Festivalul este compus din două mari spectacole: unul stradal şi unul indoor.

Spectacolul de stradă se întinde pe două zile și va cuprinde întreg centrul orașului. Magicienii își vor uimi audiența cu trucurile lor în Piața Mică, Piața Mare dar și pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Iulian Doda este un maestru al spectacolelor de stradă. Vrăjit de iluzionism de când avea doar opt ani, el a început să practice această artă care împletește suspansul, încântarea cu frica și bucuria.

Alexandru Marcu este mult mai cunoscut în lumea magiei sub pseudonimul Trei de Treflă. „Scena mea este pe stradă”, spune iluzionistul care a apărut și în show-ul televizat Românii au Talent. Chiar și porecla i se trage din acest spectacol. Prietenii săi l-au botezat „Trei de Treflă” după ce jurații au ales această carte în spectacolul pe care l-a făcut pe scenă. Alexandru vine în fiecare an cu noi spectacole

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul e magic weekend-ul viitor, în compania celor mai mari practicanţi de iluzionism, mentalism şi hipnoza  sibiul e magic weekend-ul viitor, în compania celor mai mari practicanţi de iluzionism, mentalism şi hipnoza  sibiul e magic weekend-ul viitor, în compania celor mai mari practicanţi de iluzionism, mentalism şi hipnoza

Ultima oră

Comentariul meu