csu răzbună înfrângerea cu oradea printr-o victorie la tg. jiu! sibiul a bătut energia!

CSU Atlassib Sibiu s-a impus duminică seară după prelungiri cu 94 – 105 ( 20-20, 20-28, 25-18, 22-21, E.T. 7-18), în deplasare în fața celor de la Energia Rovinari. Sibiul joacă sâmbătă, 19 octombrie, la Sala Transilvania, cu U Mobitelco Cluj, de la ora 20.00, conform csusibiu.ro.

Meci extrem de dificil pentru echipa noastră. Montați după înfrângerea cu Oradea, sibienii lui Perisic au mers la Tg. Jiu cu gândul la un succes în fața celor de la Energia. Misiunea a fost grea, având în vedere că gazdele au o echipă omogenă, ce a eliminat pe Gaz Metan Mediaș, în Cupa României.

Primul sfert a fost echilibtrat, după 10 minute scorul fiind de 20-20. A venit sfertul doi în care baschetbaliști noștri au jucat excelent, astfel că la pauza mare, CSU a avut avantaj 8 puncte, scor 40-48.

Energia a revenit în joc în sfertul trei, dar CSU s-a desprins din nou spre finalul sfertului patru. Gazdele au recuperat o diferență de 7 puncte și au trimis meciul în prelungiri.

În extra-time CSU a dominat autoritat jocul. Lee a fost providențial la recuperări, iar Austin și Bojovic au fost eficienți la panoul advers.

 

CSU:

Bojovic 19, Calotă 7, Austin 23, Miceta 10, Crăciun 7, Nelson 9, Ceskovic 15, Lee 15.

 

Perisic: ”Băieții au muncit pentru victorie. Așteptăm fanii la meciul cu Clujul”

”Este foarte importantă victoria asta. Rovinariul au o echipă bună. Au bătut pe Mediaș în Cupa României. Este importantă și pentru moral, mai ales că jucăm cu Clujul în etapa următoare. Eu cred că am meritat victoria.  Băieții s-au luptat pentru ea… Vine meciul cu ”U”. Avem nevoie de suportul fanilor poate mai mult ca oricând. Nu încape îndoială de asta. Mizăm să fie alături de noi în număr cât mai mare, la meciul de sâmbătă”, a spus după meci antrenorul Miodrag Perisic, pentru csusibiu.ro.

 

Bilete pentru meciul cu Clujul

Fanii care vor să își procure bilete pentru partida de sâmbătă cu U Mobitelco, pot să facă acest lucru începând de luni, 14 octombrie, de la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr. 2. Preturile biletelor la partidele de pe teren sunt de 10 lei intrare generala şi 15 lei la sectorul VIP.

sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu