Ministrul Mircea Duşa i-a vizitat pe militarii accidentaţi pe poligonul de trageri din Sibiu, asigurându-i de sprijinul MApN

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, i-a vizitat vineri, 11 octombrie, pe cei doi militari accidentaţi pe poligonul de trageri din Sibiu şi care se află, în prezent internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş.

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Apărării Naţionale (MApN), Mircea Duşa a stat de vorbă cu familiile caporalilor Octavian-Stelian Suciu şi Iuliu Szasz, asigurandu-le de tot sprijinul instituţiei militare pentru a face faţă acestei situaţii tragice.

De asemenea, ministrul apărării naţionale a discutat şi cu echipele de medici asupra evoluţiei stării de sănătate a celor doi caporali.

“Iuliu Szasz, care a suferit răni superficiale şi este în afara oricărui pericol, va mai rămâne câteva zile sub observaţia medicilor din Târgu Mureş. Octavian-Stelian Suciu a fost stabilizat, dar prognosticul medical rămâne, în continuare, rezervat”, se arată în comunicarea MApN.

Militarii de la Batalionul 814 Tancuri din Turda au fost răniţi miercuri, 9 octombrie, în timpul unui exerciţiu cu trageri de luptă în poligonul Cârţişoara, judeţul Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Ministrul Mircea Duşa i-a vizitat pe militarii accidentaţi pe poligonul de trageri din Sibiu, asigurându-i de sprijinul MApN  Ministrul Mircea Duşa i-a vizitat pe militarii accidentaţi pe poligonul de trageri din Sibiu, asigurându-i de sprijinul MApN  Ministrul Mircea Duşa i-a vizitat pe militarii accidentaţi pe poligonul de trageri din Sibiu, asigurându-i de sprijinul MApN

Ultima oră

Comentariul meu