marin malaicu-hondrari în dialog cu cititorii din sibiu, sâmbătă, la librăria humanitas “constantin noica”

Lunetistul şi Marin Mălaicu-Hondrari renunţă la prudenţă şi ies la lumină, sîmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas „Constantin Noica” din Sibiu (str. Nicolae Bălcescu, nr. 16), într-un dialog cu sibienii, la care va participa şi Radu Vancu.

Cel mai recent titlu semnat de Marin Mălaicu-Hondrari, Lunetistul, un roman provocator, plin de tandreţe şi erotism, cu o structură absolut neconvenţională, cu totul inedită, a apărut de curînd în colecţia “Ego. Proză” a Editurii Polirom, şi în ediţie digitală.

Marin Mălaicu-Hondrari este autorul bestsellerului Apropierea (Cartea Românească, 2010), în curs de ecranizare în regia lui Tudor Giurgiu, precum şi a volumului Cartea tuturor intenţiilor (Cartea Românească, 2008, ediţia a II-a), “o carte curată, puternică intelectual, a unui om care a trăit fapte nebuneşti şi a avut forţa să le noteze la rece. E cartea care ne îmbogăţeste azi şi pe noi, cei ce iubim cu adevărat literatura.” (Mircea Cărtărescu)

Cu acest nou roman, Marin Mălaicu-Hondrari renunţă la prudenţă şi se expune riscurilor, aşa cum Lunetistul renunţă la precauţii, iese din ascunzătoare şi încearcă să-şi trăiască viaţa.

În Camarile, o insulă aflată în plin război, un băieţel, Carlos, se strecoară în ascunzătoarea unui lunetist pentru a-l ruga să

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

marin malaicu-hondrari în dialog cu cititorii din sibiu, sâmbătă, la librăria humanitas “constantin noica”  marin malaicu-hondrari în dialog cu cititorii din sibiu, sâmbătă, la librăria humanitas “constantin noica”  marin malaicu-hondrari în dialog cu cititorii din sibiu, sâmbătă, la librăria humanitas “constantin noica”

Ultima oră

Comentariul meu