femeie găsită moartă în toaleta unui dispensar, la 24 de ore după ce a fost dată dispărută de sotul ei

O femeie de 74 de ani a fost găsită decedată în toaleta Dispensarului de la Cedonia, vineri, 11 octombrie, la 24 de ore după ce soţul acesteia a sesizat poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Luciana Balteş, soţul victimei a sesizat în cursul zilei de joi că soţia sa, care plecase la Dispensar, nu a mai revenit acasă.

Femeia a fost găsită astăzi, blocată în baie, după ce pe numărul unic de urgenţă s-a primit un apel în care se raporta că o femeie este blocată în baia Dispensarului de la Cedonia. A intervenit SMURD-UL şi Serviciul de Descarcerare, însă femeia a fost găsită moartă.

“Nu există suspiciuni de omor. Cercetările la faţa locului au fost făcute de poliţiştii din cadrul Serciului de Investigaţii Criminale Sibiu, urmând ca Medicina Legală să stabilească cauza exactă a morţii”, a declarat Luciana Balteş.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

femeie găsită moartă în toaleta unui dispensar, la 24 de ore după ce a fost dată dispărută de sotul ei  femeie găsită moartă în toaleta unui dispensar, la 24 de ore după ce a fost dată dispărută de sotul ei  femeie găsită moartă în toaleta unui dispensar, la 24 de ore după ce a fost dată dispărută de sotul ei

Ultima oră

Comentariul meu