video mașină distrusă de flăcări pe ceferiștilor după ce două garaje au luat foc

Imagini teribile în această după amiază pe Aleea Ceferiștilor din Sibiu. Un garaj a fost cuprins de flăcări, iar apoi incendiul s-a extins cu repeziciune la altul din vecinătate. Un autoturism a fost făcut scrum în urma acestui eveniment.

Incendiul a izbucnit din senin si s-a extins foarte repede. Proprietarul unuia din garajele cuprinse de flăcări a încercat să stingă incediul cu un furtun cu apă, dar lupta a fost în zadar. Pompierii au fost cei care au reușit să-i scoată mașina din interior. Din păcate în garajul în care a izbucnit incendiul, o mașină și bunurile aflate acolo au fost mistuite rapid de flăcări.

”Eram în fața casei și vecina a venit și mi-a zis că s-a auzit o bubuitură și iese fum negru din garajul vecinului. Am venit repede aici și deja erau flăcările mai sus de garaj. Am scos eu furtunul pe care îl am în grădină să încerc să limitez extinderea. Am intrat în garaj.. Nu puteam să deschid ușa din interior.. Au ars mărunțișuri. Mașina mea au scos-o pompierii…”, a povestit cu lacrimi în ochi, Buiuc Mihail – propietar garaj incendiat.

Pompierii nu au stabilit deocamdată cauzele incendiului, dar nu exclud nici varianta ca focul să fi fost pus intenționat.

”ISU Sibiu a intervenit cu 2 autospeciale. Incendiul a fost localizat în limitele găsite, fiind salvate celelalte două garaje din imediata vecinătate și un autoturism care se găsea într-unul din celelalte garaje. Încă nu s-a stabilit cauza incendiului. Luăm în calcul mai multe variante. Este distrus un autoturism ce se afla într-unul din garajele incendiate. Am vorbit cu proprietarul, dar încă nu am stabilit ce s-a întâmplat. Este în curs de stabilire. Poate să fi fost o problemă tehnică.. Nu știm deocamdată. Cred că este puțin probabil să fi fost un foc pus intenționat, dar nu excludem nicio variantă”, a spus Văcăroiu Florin – maior ISU Sibiu.

YouTube video

După aproximativ jumătate de oră incendiul a fost lichidat de către pompierii sibieni, sosiți la fața locului.

Ultima oră

Comentariul meu