militari răniți grav în poligonul de la cârțisoara în timpul unor manevre cu un tanc ce folosea muniție reală

Doi soldati au fost raniti in aceasta seara pe poligonul de la Cartisoara (jud. Sibiu) in timpul unor manevre. Se pare ca se folosea munitie reala. Smurd Sibiu intervine cu o ambulanta la fata locului.

Cei doi soldati se aflau intr-un tanc care se pare ca a folosit munitie reala in timpul unor trageri efectuate pe poligonul de la Cartisoara.

SMURD Sibiu a confirmat ca la 112 s-a efectuat un apel pentru o solicitare la fata locului.vlcsnap-2013-10-10-02h07m26s147

„La 112 s-a primit o solicitare pentru o interventie la poligonul Cartisoara. Este vorba de doua persoane ranite. Deocamdata nu stim mai multe detalii. La fata locului a plecat o ambulanta SMURD din Sibiu si o ambulanta din Talmaciu”, a declarat exclusiv pentru oradesibiu.ro, Silviu Albisor, purtator de cuvant la ISU Sibiu.

VEZI VIDEO si FOTO cu militarii răniți de un obuz tras de un tanc în poligonul Cârțioșoara

Update 22:01

Unul dintre cei doi soldați este grav rănit si se află în comă. Ambii răniți vor fi aduși în această seară la spitalul județean Sibiu.

”Unul dintre pacienți este stabil. Starea celui de al II-lea este destul de gravă. Ambii pacienți vor fi duși la Secția de primiri urgențe a Spitalului Județean Sibiu”, a mai spus Silviu Albișor, de la ISU Sibiu, pentru oradesibiu.ro.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VIDEO si FOTO cu militarii răniți de un obuz tras de un tanc în poligonul Cârțioșoara.

 

Ultima oră

Comentariul meu