csu joacă astă seară cu csm oradea. perisic: ”am încredere în jucătorii mei”

CSU Atlassib Sibiu joacă miercuri seară de la 18:45, cu CSM Oradea în Sala Transilvania. Sibiul are valid întreg lotul de jucători pentru acest meci. Jucătorii și antrenorul nostru cred că putem spera la un succes în fața orădenilor, anuntă csusibiu.ro.

CSU debutează în noul sezon, în fața propriilor fani, cu un meci extrem de dificil. La Sala Transilvania vine CSM Oradea, una din grupările care au investit foarte mulți bani în transferuri în ultimele sezoane.

Chiar dacă pe hârtie orădenii par să ne domine în privința transferurilor efectuate, pe teren, jucătorii pregătiți de Miodrag Perisic, speră să încline balanța și să aducă fericire în sufletele fanilor și să învingă pe CSM Oradea.

”Avem primul meci oficial acasă, după cel din cupă cu Mureșul. Ne-am pregătit foarte bine pentru această partidă. Primul meci a fost mai ușor la Constanța, dar acum la noi vine o echipă care este ambițioasă. Cred că avem șansa noastră ca să câștigăm acest meci și sper ca să învingem. Eu cred că vom câștiga. (..) Cu siguranță va fi un meci diferit față de cel de la memorialul Elemer Tordai.

Eu sunt foarte fericit la Sibiu. Mă simt bine și am încredere în mine. M-am integrat bine la echipă. Eu cred că la Sibiu suntem un grup de 6-7 jucători de valori apropiate”, a spus Milos Bojovic, jucător de bază în grupul pregătit de Perisic.

 

Perisic: Orice e posibil. Sperăm la un rezultat bun

Antrenorul nostru, Miodrag Perisic, a vorbit și el despre meciul de miercuri de la Sala Transilvania și despre adversarul pe care CSU Sibiu îl întâlnește.

”Despre acest meci pot spune că este ca orice meci pe care îl vom juca în acest sezon. Adică un meci foarte puternic. Cred că sunt 12 echipe care pot să ajungă în play-off în acest sezon. În această ediție de campionat este foarte important să nu facem nuntă după o victorie sau înmormântare după o înfrângere.

Pentru noi este important să ne pregătim bine tot timpul. În meciul cu Oradea orice este posibil. Jucăm cu o echipă care a investit mult în transferuri și cu un buget mult mai mare decât al nostru. Au jucători foarte buni, dar cred că avem șansa să sperăm la un rezultat bun atât în această partidă, cât și în acest sezon. Eu am mare încredere în echipa mea și în jucători. Cred că putem spera la un succes în meciul cu Oradea”, a punctat tehnicianul lui CSU.

Partida va începe la ora 18:45. Intrarea la acest meci va costa 10 lei, excepţie făcând sectorul VIP unde preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele se vor putea procura de la intrarea în sală, cu o oră înaintea începerii partidei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu