actualizare: militari răniţi la poligonul de tragere de la cârţişoara, în timpul unor manevre. unul este în comă

ACTUALIZARE: Unul din cei doi militari este în comă şi va fi preluat de un elicopter pentru a fi transportat la spitalul judeţean din Târgu Mureş.

Cel de al doilea militar rănit este şi el în stare destul de gravă, după cum a explicat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, Ovidiu Luca, însă este conştient. Acesta din urmă a fost preluat de la Cârţişoara de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, după care trecut în grija unui echipaj de la Spitalul Militar. Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Ovidiu Luca a declarat că cei doi militari au fost răniţi în urma unei explozii.

Ştire iniţială: Doi militari au fost răniţi, miercuri seară, într-un poligon de tragere din localitatea sibiană Cârţişoara în timp ce făceau manevre de tragere.

Potrivit primelor informaţii, aceştia ar fi folosit muniţie reală.

Mai multe ambulanţe au plecat la faţa locului, una din partea Serviciului de Ambulanţă Sibiu, alta SMURD şi una din partea Spitalului Militar.

Se pare că unul dintre militari este rănit grav, la cap.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

actualizare: militari răniţi la poligonul de tragere de la cârţişoara, în timpul unor manevre. unul este în comă  actualizare: militari răniţi la poligonul de tragere de la cârţişoara, în timpul unor manevre. unul este în comă  actualizare: militari răniţi la poligonul de tragere de la cârţişoara, în timpul unor manevre. unul este în comă

Ultima oră

Comentariul meu