19 km de drum judeţean şi 86 de drum comunal, asfaltate sau în curs de asfaltare în acest an. vezi care sunt lucrările

Consiliul Judeţean Sibiu (CJS) a anunţat marţi, 8 octombrie, lucrări de asfaltare la aproximativ 19 km de drum judeţean şi alţi 86 km de drum comunal, pentru anul 2013, finalizate în mare parte, în unele cazuri lucrările fiind programate până la sfârşitul acestui an.

Bugetul alocat de CJ Sibiu pentru investiţiile pe drumuri, pe anul 2013, este de aproximativ 35 milioane lei. Pentru lucrările de întreţinere şi reparaţii pe drumurile judeţene şi comunale, suma este de 22 milioane lei.

„Sunt cele mai mari investiţii în ultimii 22 de ani, în drumuri”, a spus preşedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea.

Acesta a precizat, de asemenea, că până în anul 2015, în judeţul Sibiu vor fi finalizate peste 82 de km de drumuri judeţene, în unele cazuri fiind vorba de fonduri europene.

În ceea ce priveşte drumurile comunale, pentru anul 2014, reprezentantul CJ Sibiu anunţă 100 km de drumuri ce vor fi asfaltate.

„Deja am început preluarea în administrare a acestor drumuri. Dacă temperaturile permit, vom începe lucrările încă de anul acesta”, a declarat Cindrea.

Investiţiile pe drumurile judeţene: 5 drumuri şi un pod:

1) DJ 106A zona pavată, km 10+750-12+169, în lungime de 1,5 km. Lucrarea a început în prima parte a

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

19 km de drum judeţean şi 86 de drum comunal, asfaltate sau în curs de asfaltare în acest an. vezi care sunt lucrările  19 km de drum judeţean şi 86 de drum comunal, asfaltate sau în curs de asfaltare în acest an. vezi care sunt lucrările  19 km de drum judeţean şi 86 de drum comunal, asfaltate sau în curs de asfaltare în acest an. vezi care sunt lucrările

Ultima oră

Comentariul meu