întâlnire de gradul zero între iohannis şi dragnea. ce şi-au spus unul celuilalt...

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, a declarat marți, în cadrul întâlnirii cu vicepremierul Liviu Dragnea, că în ceea ce privește regionalizarea sunt foarte puține puncte divergente și foarte multe puncte comune între PNL și PSD.

„Cred că e forma cea mai potrivită. Neavând întâlniri o perioadă, au apărut tot felul de păreri care nu ne ajută nici în descentralizare, nici în regionalizare. Cred că în realitate sunt foarte puține puncte divergente și foarte multe puncte comune, doar în unele situații este nevoie de o armonizare. Mandatul nostru este de a rezolva împreună această problemă”, a declarat Klaus Iohannis, care conduce o delegație a PNL pentru discuții la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Ministrul Liviu Dragnea a afirmat că discuțiile vor viza principiile descentralizării și modificarea legii dezvoltării regionale.

„Cred că este o zi importantă, sunt absolut convins, știind și experiența dumneavoastră și înțelepciunea dumneavoastră și a colegilor, și colegilor noștri, că vom avea la final o concluzie comună, un punct de vedere comun pe aceste două puncte de vedere importante și care sunt, cel puțin descentralizarea, ar fi ultima ultima acțiune pe care Guvernul trebuie s-o facă pentru a produce ruperea definitivă față de comunism, față de acest sistem pe care îl știți foarte bine”, a declarat marți Liviu Dragnea.

Din delegația condusă de ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, mai fac parte președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan, fostul ministru al MAI Dan Nica și președintele Asociației Municipiilor, Tudor Pendiuc.

Sursa: AGERPRES

Ultima oră

Comentariul meu