Consiliul Judeţean renunţă la Wizz Air pentru Sibiu – Londra. Noua conducere trebuie să aducă 8 curse noi în 2 ani

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu (CJS) a anunţat marţi, 8 octombrie, că a hotărât neadjudecarea traseului Sibiu – Londra către compania aeriană Wizz Air pentru că aceştia nu au prezentat, până la sfârşitul săptămânii trecute, o ofertă concretă.

„Astăzi (marţi, 8 octombrie, n.r.) vom face un răspuns, ca să încheiem subiectul acesta. Le-am dat termen de gândire. Considerăm, în baza selecţiei de oferte, că nu s-au calificat şi urmează ca viitoarea conducere să facă selecţia, să organizeze licitaţii publice”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), instituţie ce are în subordine Aeroportul Internaţional Sibiu (AIS).

Potrivit acestuia, vineri, 4 octombrie, a fost ultimul termen, iar reprezentanţii companiei „nu ne-au dat niciun semnal că au venit cu o soluţie ca să încheie în parametrii caietului de sarcini. Vom face răspunsul, cu părere de rău, că licitaţia s-a încheiat prin neadjudecarea traseului de către dânşii”, după cum a precizat Cindrea.

„Poate că această licitaţie, recunosc public, a fost grăbită. În maxim două luni nu pregăteşti un chioşc în Piaţa Cibin, ba mai mult să-ţi asumi responsabilitatea deschiderii unui traseu aerian spre o zonă care costă zeci de mii, sute de mii, poate chiar milioane de euro. Poate că acea licitaţie a

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Consiliul Judeţean renunţă la Wizz Air pentru Sibiu – Londra. Noua conducere trebuie să aducă 8 curse noi în 2 ani  Consiliul Judeţean renunţă la Wizz Air pentru Sibiu – Londra. Noua conducere trebuie să aducă 8 curse noi în 2 ani  Consiliul Judeţean renunţă la Wizz Air pentru Sibiu – Londra. Noua conducere trebuie să aducă 8 curse noi în 2 ani

Ultima oră

Comentariul meu