câştigă cinci bilete la spectacolul de balet “cenuşa timpului” ce deschide stagiunea teatrului de balet din sibiu

Primul spectacol din stagiunea 2013 – 2014 a Teatrului de Balet Sibiu, spectacolul de dans contemporan „Cenuşa Timpului“, va avea loc miercuri, 9 octombrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Redacţia ziarului Rondul de Sibiu pune la dispoziţia persoanelor interesate, printr-un concurs, cinci bilete duble la reprezentaţie.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a câştiga un bilet este să trimiteţi pe adresa redactia@ronduldesibiu.ro răspunsul la întrebarea „Cum se numeşte spectacolul care deschide stagiunea 2013-2014 a Teatrului de Balet Sibiu?”. Răspunsul trebuie să conţină şi numele întreg al persoanei care participă la concurs.

Primele cinci persoane care vor răspune la întrebare vor fi recompensate cu câte un bilet. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin e-mail şi de asemenea şi despre modalitatea în care vor intra în posesia biletelor. Răspunsul la întrebare poate fi trimis până miercuri, 9 octombrie, ora 12.

***

“Cenuşa Timpului” este un spectacol de Florin Grigoraş, coregrafia fiind semnată de Doina Botiş – cunoscută publicului de la emisiunea “Dansez pentru tine”, regia artistică de Ovidiu Dragoman, iar scenografia de Aurelia Călinescu.

Spectacolul “Cenuşa Timpului” marchează o colaborare inedită între Teatrul de Balet Sibiu şi legendara formaţie de rock Riff. 17 momente muzicale au fost

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

câştigă cinci bilete la spectacolul de balet “cenuşa timpului” ce deschide stagiunea teatrului de balet din sibiu  câştigă cinci bilete la spectacolul de balet “cenuşa timpului” ce deschide stagiunea teatrului de balet din sibiu  câştigă cinci bilete la spectacolul de balet “cenuşa timpului” ce deschide stagiunea teatrului de balet din sibiu

Ultima oră

Comentariul meu