strada turnului a fost redeschisă traficului, însă cu restricţii. semaforului se închide miercuri

Strada Turnului din Oraşul de Jos a fost redeschisă traficului luni, 7 octombrie, însă cu restricţii, după cum a anunţat primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care a participat la deschidere.

„Nu este finalizată toată. În zona Pieţei Cibin mai sunt câteva detalii de rezolvat. Avem o amenajare pietonală destul de frumoasă şi la Coroana iarăşi, unde lcurările nu sunt chiar terminate. Având în vedere că Turnului e o stradă importantă pentru traficul din Oraşul de Jos, o dăm în trafic cu câteva restricţii în capete”, a spus Iohannis.

Lucrările au început anul trecut, în data de 8 octombrie, redeschiderea având loc la un an de la începerea lucrărilor.

Constructorul care a câştigat licitaţia a fost SC Sinecon SA, iar valoarea reparaţiilor este de aproximativ 3 milioane de lei. Garanţia oferită de constructor este de cinci ani.

„Lucrarea face parte din lucrările cofinanţate din fonduri europene, mai exact din Programul Operaţional Regional şi a fost licitată anul trecut. Termenul prevăzut în contract este de 18 luni. Constructorul s-a mişcat foarte bine”, a spus Iohannis.

Potrivit contructorului, strada are o suprafaţă de 11.000 mp, din care 3.200 mp sunt ocupaţi de parcări, restul de trotuare şi carosabil. Lucrarea a fost una complexă. Au

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

strada turnului a fost redeschisă traficului, însă cu restricţii. semaforului se închide miercuri  strada turnului a fost redeschisă traficului, însă cu restricţii. semaforului se închide miercuri  strada turnului a fost redeschisă traficului, însă cu restricţii. semaforului se închide miercuri

Ultima oră

Comentariul meu